BCH Prijsanalyse: Topside Rally behoudt BCH/USD Hoger dan $300, Leaderboard Tournament Worth $3K tot Mark 3de Bitcoin Cash Verjaardag.

BCH/USD is de Overbought Zone binnengegaan van $280 tot $313,88 Intraday High over drie opeenvolgende sessies te midden van een stierachtige dominantie.

Bitcoin Cash, de beroemde vork van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency BTC, was een van de best presterende penningen met een enorme prijsgroei in de afgelopen zeven dagen, die met meer dan 23 procent is gestegen op de grafieken. De technische indicatoren van BCH, zoals MAs en RSI, hebben de omvang van de stijging aangetoond. De crypto-currency is de vijfde grootste cryptocurrency in termen van prijsgroei ten opzichte van haar concurrenten, met een marktkapitalisatie van 5,65 miljard dollar op het moment van dit schrijven. BCH/USD is de overboughtzone binnengegaan van $280 tot $313.88 intraday high gedurende drie opeenvolgende sessies te midden van een stierachtige dominantie. De prijs gaat door een topside rally, waardoor BCH/USD boven de $300 blijft. De vijfde grootste digitale aanwinst op het moment van schrijven wisselt van eigenaar bij $310.10. Om de derde verjaardag van Bitcoin Cash te vieren, biedt de Bitcoin Cash Online goksite van wereldklasse $3.000 aan voor een leaderboard toernooi. De Bitcoin Cash-community viert op 1 augustus de derde verjaardag van het netwerk en het project heeft sinds 2017 grote stappen gezet.

*BCH/USD is de overboughtzone binnengegaan van $280 tot $313,88 intraday high gedurende drie opeenvolgende sessies te midden van stierengevechten.
*De prijs gaat door een topside rally, dus met behoud van BCH/USD voorbij $300
*Om de derde verjaardag van Bitcoin Cash te vieren, biedt de wereldklasse Bitcoin Cash Online gaming site $3.000 aan voor een leaderboard toernooi.

Belangrijke niveaus
Weerstandsniveaus: $355, $335, $315
Steunniveaus: $280, $260, $245

BCH/USD Daily Chart: Bullish

Op de daily chart probeerde BCH/USD te breken tegen $315 voorbij de lokale weerstand die gevormd werd door de horizontale lijn. Als deze efficiënt wordt doorbroken, kan de opwaartse trend op $335 op het volgende doelpunt aan kracht winnen. BCH/USD is het overboughtgebied binnengegaan van $280 naar $313.88 intraday high over drie opeenvolgende sessies te midden van een bullish dominantie.

BCH/USD heeft sterke steunniveaus rond de MA 200 bij $273.80, gevolgd door de horizontale steunlijn bij $260, daarna is de horizontale steunlijn rond de MA 50 bij $245. De prijs suggereert dat het momentum van de markt nog steeds overwegend stijgend is aangezien de RSI nog steeds in het overboughtgebied ligt. De contante Bitcoin Code prijs handelt in een stevige opwaartse trend van meer dan $280 ten opzichte van de US-dollar en zal in de volgende sessies naar verwachting hoger gaan dan $315.

BCH/USD 4-Hour Chart: Bullish

Terwijl de stijgende tonen zich blijven verspreiden over de bredere crypto-markt, consolideert Bitcoin Cash zich voor de volgende grote sprong. De 4 uur durende tijdsanalyse geeft aan dat het BCH/USD-paar momenteel vastzit in een topside trend. Kijk uit naar de volgende massale positie-uitbraak totdat het BCH/USD-pair uit een handelsrange van $300.00 tot $315.00 tevoorschijn komt.

De lokale support ligt aan de onderkant op $280.00. Deze regio wordt ondersteund door 4 uur MA 50 en de bovengenoemde lokale ondersteuning die de val onlangs heeft gestopt, wat suggereert dat BCH/USD misschien een extra duwtje in de rug nodig heeft om door te breken. Zodra het uit de weg is, kan de verkoop met de volgende nadruk op $260.00 waarschijnlijk aan kracht winnen. De RSI op de intraday grafieken geeft aan dat de munt wat tijd kan doorbrengen binnen het huidige bereik.